Før handlede teksterne om den store kærlighed. Nu handlede den om vulgær sex. Det var lige skridtet videre på alle fronter. Det etablerede så ikke læn

Før handlede teksterne om den store kærlighed. Nu handlede den om vulgær sex. Det var lige skridtet videre på alle fronter. Det etablerede så ikke længere blot et uartigt barn, de så djævletilbedelse og det, der var værre.

En kobling der tydeligt viste, at der var behov for et oprør, og at det ikke var så svært igen at få det de etablerede til at standse op og tænke. Om det så havde de ønskede effekter er en helt anden historie.

For mange af dem, der spillede rock, blev det kun endnu mere sjovt, netop fordi musikken blev set som noget diabolsk. Det var næsten for nemt at hoppe med og provokere endnu mere og give teksterne et ekstra nøk med referencer til stoffer, spiritus og sex i alle afskygninger. Noget som bands som Twisted Sister blandt andet har været i retten for i USA og sågar været til en officiel høring i senatet om på grund af tekster, som Tipper Gore, Al Gores kone, mente henviste til sadomasochistiske sexlege, der var med til at korrumpere de unges let påvirkelige sind i en meget negativ retning.