Rigtig mange drømmer sig lidt tilbage i tid, når det kommer til rockmusikken. Der var ingen muligheder for at forbedre lyden eller til at gøre kunstne

Rigtig mange drømmer sig lidt tilbage i tid, når det kommer til rockmusikken. Der var ingen muligheder for at forbedre lyden eller til at gøre kunstnerne bedre, end de egentlig var. Hvis du kunne, så kunne det høres både live og på plade. Hvis ikke, så nåede du aldrig langt.

Musikere og kunstnere var dem, der havde styr på stemmen, på instrumenterne og på det, de havde på hjerte. For de kunne ikke gemme sig bag elektronik. En smuk tanke, og der er ingen tvivl om, at dem, der huskes i dag, de rent faktisk huskes for deres mageløse evner.

En kritik i medierne ramte derfor evnerne og intet andet. Og det stillede store krav til dem, der skulle levere. Noget der høres på udgivelserne, der stadig har stor betydning for alle rockelskere i dag. Store ikoniske skiver, der med tilgangen til musik i dag måske aldrig havde fået den chance i dag. Noget der ville have været rigtig trist for musikkens og især for rockens historie.

Der er stadig muligheder for at komme ud med musikken, men i dag kan alle gøre det, og det kan være svært at få ørenlyd.