At gå til rockkoncert er en fantastisk belønning, næsten uanset hvad anledningen er. Og det kan være mange anledninger – måske har du købt nyt tøj, måske har du fået en ny kæreste, eller måske har du ligefrem fået givet dit udseende et brush up med en hårtransplantation gennem prp hos nordic hair clinic – en fantastisk teknologi, som vinder indpas i disse år.

Når du har fået skabt den hårpragt, du drømmer om, kan du i den kommende koncertsæson finde et hav af friluftskoncerter, hvor danske og udenlandske bands kommer og spiller. Vi længes efter at komme ud at lytte til live musik efter coronatiden, efter at vi har nydt rockmusikken derhjemme via vores radio og smart devices.

Måske har du indtil nu veget lidt tilbage for at få en hårtransplantation. Det er trods alt et indgreb af en vis karakter. Men her kan en behandling med prp hos nordic hair clinic komme dig til hjælp. Her anvender man kroppens egne væksthormoner og andre stoffer som ‘vækstfremmer’ for dit hår. Det er altså stoffer, der hentes hos dig selv, der sætter skub i din hårvækst og dermed kan genskabe den hårpragt, du måske har tabt. En behandling med prp hos nordic hair clinic er dermed baseret på din egen krops system – og er helt naturlig. Det er gode grunde til at fejre med en billet til en af den kommende koncertsæson mange rockkoncerter!

Festivalerne er i gang igen

Noget, som er værd at gå til, er nogle af de mange genopstandne rockfestivaler, der efter de seneste års nedlukning nu igen er klar til at indtage rockscenerne rundt omkring.

I den kommende sæson kan du således igen komme på Roskilde Festival i juni-juli, og Smukfest i Skanderborg er klar på banen igen og ligger som traditionelt fra slutningen af juli til begyndelsen af august. Men også Northside i Aarhus, Jelling Musikfestival, Tinderbox på Fyn og mange andre festivaler rundt omkring i landet er klar til at byde dig velkommen, når du skal fejre din hårtransplantation, som du har fået med metoden prp hos nordic hair clinic – det er blot at vælge den festival, der passer bedst til din pengepung, musiksmag og kalender.

God fornøjelse til rockkoncert i 2022!