At være på farten henviser ikke kun til livsstilen og musikkens fart, men også til at rockmusikken er som skrevet til at blive spillet live. Det er mu

At være på farten henviser ikke kun til livsstilen og musikkens fart, men også til at rockmusikken er som skrevet til at blive spillet live. Det er musik, som først kommer til live, når den kommer ud over scenekanten og rammer publikummet i ansigtet, som havde de fået en flad med en pagaj.

For de mindre bands, så er det ofte land og rige, de drøner rundt, for at spille koncerter og til private arrangementer.

For de store bands, så er det turneer, som varer mange hundrede uger, de drager ud på, og som bringer dem til alverdens lande, når de er ude og spille. Og det er ikke kun nogle hundrede, der bliver afholdt koncerter for. Nej det er millioner af mennesker, som kommer for at høre dem spille.

Den turne, som har været længst, og hvor flest kom for at se bandet spille, varede over 29 måneder. Flere end 60 millioner mennesker så bandet spille live i den periode. Det var tidligere noget, som man ikke så, og som før ikke ville være muligt at gøre, men med den fart, der nu er på musikken, samfundet og udviklingen gør, at det er nødvendigt.