At møde nogen, der har samme musiksmag som en selv, er en oplevelse. Det er fælles grundlag, og så er der noget at snakke om. Gode koncerter, gode udg

At møde nogen, der har samme musiksmag som en selv, er en oplevelse. Det er fælles grundlag, og så er der noget at snakke om. Gode koncerter, gode udgivelser og bare et fællesskab. Det betyder rigtig meget med det fællesskab, og det er virkelig noget musik kan give.

Store populære kunstnere har en del flere fans, og her er det nemt at finde ligesindede, men selv de mindre og mere obskure bands har fanbaser. Med internettet er det lettere at finde hinanden og mødes i de fora, der findes. Fællesskabet bliver mere tydeligt, og for mange er det rart at vide, at der er et fællesskab udover alle de mennesker, der dukker op til koncerterne.

De mindre bands får desuden også mere spalteplads, end de har gjort tidligere. Der er mange mindre scener og bedre mulighed for at komme ud med sin musik, end der har været tidligere, og det giver mere fokus fra pressen.

Det er også lettere at komme ud med sin musik, så det gør også, at de interessante bands og musikere kan få noget spalteplads. Det gør også, at alle os andre kommer til at kunne høre mange nye bands, vi ellers ikke havde fundet.